Похована даска за со пиво која ќе ја направите многу брзо

 

Викенд дружењата почнуваат за неколку дена. Ако ви се најават гости, еве ја Gotvi.mk препораката за брза похована даска.

НАЧИН НА ПОДГОТОВКА:

За да добиете на време пирошките, нагетите и крокетите купете ги спремни за поховање. Пржете ги во тавче со загреано масло додека не поруменат.

  1. Зденките убаво поминете ги во сад со изматени јајца, па потоа во презла и пржете ги додека не добијат румена боја.
  2. Сервирајте со лутеница, тартар, barbeque и холандски сос. Холандскиот сос направете го како комбинација од мед и сенф по ваш вкус.

Уживајте во овој деликатес кој е одличен во комбинација со пиво

 

 

 
 
01.06.2016 - 19:43

 

 

 

 

 

 

 

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега