Маркетинг

Press24 е најчитаниот информативен портал во Македонија.

Првата вест на Press24 е објавена на 1 ноември 2010 година.  

Третираме дневни информации, главно од Македонија, но на нашите страници може да се прочитаат и најважните вести од светот како и да се пронајде катче за добра забава и релаксација. Важиме за медиум кој секогаш прв ги објавува информациите, бидејќи нашата млада но искусна и амбициозна екипа 24/7 работи на мисијата, читателите да ја добијат најрелевантната информација.


ЗОНА

ДИМЕНЗИЈА

ЦЕНА

ПРИКАЖУВАЊЕ

1

950х90

230 ден

Сите страни

2

728х90

230 ден

Сите страни

3.1

300х250

210 ден

Сите страни

3.2

300х250

210 ден

Сите страни

3.1+3.2

300х600

420 ден

Сите страни

 Секој огласувач добива сопствен профил на нашиот adserver (серверот што ги сервисира рекламните банери) и можност 24/7 да ја следи статистиката околу тоа, колку пати е прикажан неговиот банер и колкумина кликнале на него.

 Контакт

e-mail: [email protected]

Ценовник за платено политичко рекламирање за изборите во 2024 година
- Претседателски избори
- Парламентарни избори