Видео: Цел живот погрешно сте пржеле јајца - погледнете како се пржат правилно

 

Пржењето јајца често се смета за наједоноставен рецепт, но вистината е деа многу луѓе се соочуваат со еден проблем. Јајцето на око често е препржено  од долната страна, а горе останува живо. Ако тоа ви се случува и вам, решението е едноставно - користете покопувач.

Л.В. Андерсон, готвачка од сајтот „Slate“ објаснува дека користењето поклопувач овозможува јајцето рамномерно да се испржи.

Погледнете:

 

 

 

30.01.2018 - 12:25

 

 

 

 

 

 

 

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега